Skoči na glavno vsebino
+ 386 5 36 55 200 info@cirius-vipava.si

S-factor

Festival S-faktor 2019

Letos smo se že drugič vključili projekt “Mednarodni festival videov S-factor”, ki ga organizira OŠ Milke Šobar – Nataše iz Črnomlja. Namen projekta je oblikovanje kratkih video posnetkov. Preko njih se lahko otroci in mladostniki pokažejo širši okolici, kako nastopajo, pojejo, igrajo na instrumente in počnejo pomembne stvari. Festival S-faktor je tekmovalnega značaja. Tema letošnjega tekmovanja je sonce.

V sodelovanju z OŠ Danila Lokarja podružnica Lokavec je nastala zgodba o velikem soncu, velikem sprehodu, majhni miški, veliki ljubezni in velikem prijateljstvu.
Sonce kot vir življenja nam ponuja veliko možnosti za različna potovanja, kjer se zgodijo tudi majhne stvari. Nekatere med njimi so zelo pomembne in jim posvečamo posebno pozornost. Dotaknejo se naših src in rodijo se lahko velike stvari.

Učence CIRIUS-a Vipava in OŠ Danila Lokarja Ajdovščina podružnica Lokavec je VELIKO SONCE povabilo na VELIK SPREHOD skupnega druženja. Kot MAJHNE MIŠKE so pokazali svoje posebnosti, se medsebojno spoznavali, skupaj ustvarjali in skrbeli drug za drugega. S pomočjo igre so krepili spoštovanje do sebe in drugih. Svoje želje in ideje so prenašali iz svoje šole na drugo šolo. S skupnimi močmi so ustvarjali vsebino filma in se veselili ob njegovem nastajanju. S preizkušanjem svojih zmogljivosti, so se zavedali, kaj vse zmorejo. Srce jim je vztrepetalo in začutili so VELIKO LJUBEZEN in graditi so začeli VELIKO PRIJATELJSTVO. Na njihovih skupnih druženjih jih je spremljala glasba; glasba sonca, lahkega poskoka, miškinega oglašanja, utripanja srca in glasba prijateljstva.

Vabimo vas, da si film tudi sami ogledate na spletni strani festivala in oddate svoj glas za naš film.

 

Festival S-faktor 2017

Film – REKA Vipava, za katerega smo prejeli 2. nagrado na tekmovanju.

 

Dostopnost